Добър 7,3
Въз основа на 414 отзива

Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Добър



от 414 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 7,5
  • Удобства 6,8
  • Местоположение 7,3
  • Комфорт/Стандарт на стаята 7,7
  • Работа на персонала 7,6
  • Съотношение цена-качество 7,9
  • Храна/Хранене 5,5
Сортиране по

ong от Сингапур
Семейство с малки деца
Стая с 2 легла тип Куин
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
Location near GPO
location.
THE REVIEW IS NOT TALLY AS WHAT I STAY. NO ROOM SERVICE, UNCOMFORTED BEB.
Оценявани 05 януари 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

ROGER от Филипини
Семейство с големи деца
Стая тип Куин
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
Nice Stay
Location, Affordable, Free Internet
Оценявани 05 януари 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Esther от САЩ
Соло турист
Стая тип Куин
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2015 г.
Days
Free shuttle
Internet did not work in my room even after telling the front desk in the evening of my arrival, the next morning, then finally the evening of the next day. How hard is it to get internet in your room? Get it together folks. Connectivity is of paramount importance.
Оценявани 13 декември 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Shaun от САЩ
Двойка
Стая тип Куин с 2 легла тип Куин
Отседнахме 2 вечер/и в ноември 2015 г.
It worked for us
Price, Location, Cleanliness
The Days Inn on Guam met our expectations for what we were looking for on that particular trip. We booked a room with 2 queen beds intending to bring the kids for a quick family weekend get away, but managed to talk the grandparents into watching them, so we made it a couples escape instead. The room was clean and had plenty of room if we would have brought the kids. We did have a small issue with the air conditioner on the first day, but were moved next door with no hassles at all. The staff was friendly and helpful. The location is great for access to shopping and avoiding the Tumon traffic. Good choice for business travelers needing something near to the airport or for CNMI residents looking for an affordable place to base out of.
Оценявани 03 декември 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Peter от САЩ
Соло турист
Стая с 2 единични легла
Отседнахме една вечер в ноември 2015 г.
local
location, quiet, pleasant
location, quiet and nice
Оценявани 26 ноември 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Maileen от Филипини
Двойка
Стая тип Куин
Отседнахме една вечер в септември 2015 г.
Days Inn Tamuning Review
Its location and accessibility from the airport
We didn't have a good experience at Days Inn Tamuning. We arrived before the check in time and we asked the receptionist if there's an available room that they can give us, and we even offered to pay extra for the room. The guy receptionist said that there was no room available. My husband and I decided to eat first and went back to the hotel after a couple of hours. A new receptionist was in the front desk and we had the same inquiry that we previously made with the guy receptionist. The girl was able to help us out and found us a room to allow us to check in early. The guys receptionist was there still but didn't say anything. Really poor service.
Оценявани 12 ноември 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Michael от Филипини
Двойка
Стая тип Кинг
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2015 г.
its more of a motel
price
the price is very cheap, but the rooms are not clean, no amenities, and wi-fi is slow.
Оценявани 08 ноември 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Catherina от САЩ
Соло турист
Стая с 2 единични легла
Отседнахме една вечер в октомври 2015 г.
Value, clean, comfortable
Close proximity to airport, cleanliness , and value
12 hour overnight lay-over made me choose this property. It is clean, close to the airport and very affordable.
Оценявани 19 октомври 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Xavier от Палау
Бизнес пътник
Стая тип Куин
Отседнахме една вечер в октомври 2015 г.
My review
Great service, convenient location, ideal accommodation for the transit traveler
As always, I was satisfied with the service and amenities of the Hotel.
Оценявани 09 октомври 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

kekoa от САЩ
Соло турист
Стая тип Куин
Отседнахме една вечер в септември 2015 г.
would stay here again
location, quite, comfortable
this location is convienent.
Оценявани 27 септември 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?


1

Изберете своята програма за лоялни клиенти

В горната част на страницата щракнете върху PointsMAX и ще видите много популярни авиолинии и програми за лоялни клиенти, от които да избирате.

2

Изберете стая, която носи точки

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Спечели до 4900 точки

За всяка стая в програмата, ще можете да видите по колко точки ще спечелите при резервацията.

3

Влезте и спечелете точки!

  • Членски номер
  • Няма да отсядам в този хотел. Резервацията я правя за друго лице.

Попълнете членския си номер за избраната от вас програма по време на резервацията. Ще спечелите съответния брой точки след като напуснете хотела. Наистина е толкова лесно!

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: