Много добър 8,0
Въз основа на 1122 отзива

Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Много добър



от 1122 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,5
  • Удобства 7,5
  • Местоположение 8,2
  • Комфорт/Стандарт на стаята 8,4
  • Услуги 8,1
  • Съотношение цена-качество 8,1
  • Храна/Хранене 6,5
Сортиране по
Проверени отзиви

Worakamol от Тайланд
Двойка
Cozy Comfort Double or Twin Room
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
Everything's good.
It's located in a good area that can reach places by walk. It's also near a bus stop. From my room, the ruin of St.Paul can be seen, and also the harbour view.
Оценявани 17 септември 2016

Vincent от Филипини
Семейство с големи деца
Cozy Comfort Double or Twin Room
Отседнахме 2 вечер/и в август 2016 г.
Value for money
Hotel is clean, big room, big bed, tv but few english programs. Walking distance to Senado square. Would like to stay here again next time.
Оценявани 15 септември 2016

Shad от Малайзия
Семейство с големи деца
City Dream King or Twin Room
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2016 г.
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Оценявани 15 септември 2016

Shad от Малайзия
Семейство с големи деца
City Dream King or Twin Room
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2016 г.
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Оценявани 15 септември 2016

Ralph от Филипини
Двойка
Cozy Comfort Double or Twin Room
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2016 г.
Good Hotel
helpful staff.
Оценявани 14 септември 2016

CHIN от Малайзия
Група
Тройна стая
Отседнахме една вечер в септември 2016 г.
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Оценявани 13 септември 2016

CYNTHIA от Индонезия
Група
Cozy Comfort Double or Twin Room
Отседнахме една вечер в септември 2016 г.
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Оценявани 12 септември 2016

Benjo от Филипини
Семейство с малки деца
City Dream King or Twin Room
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Оценявани 12 септември 2016

Nadya от Индонезия
Група
Тройна стая
Отседнахме една вечер в септември 2016 г.
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Оценявани 11 септември 2016

Wai от Великобритания
Двойка
Cozy Comfort Double or Twin Room
Отседнахме една вечер в септември 2016 г.
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Оценявани 11 септември 2016


1

2

3

1234

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: