Много добър 7,9
Въз основа на 905 отзива

Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Много добър



от 905 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,2
  • Удобства 6,9
  • Местоположение 8,0
  • Комфорт/Стандарт на стаята 7,9
  • Работа на персонала 8,0
  • Съотношение цена-качество 7,9
  • Храна/Хранене 7,3
Сортиране по

TAN от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Студио
Отседнахме 3 вечер/и в август 2016 г.
Great Hotel
This is a boutique hotel which I have expected to be unique and true enough it is. Check in and service was a breeze and the room, internet and TV programs are great. Food in the coffee house was good the only thing which irked me is when they have an event at the coffee house which is already small, the whole coffee house is taken up and we have to sit outside with mosquitoes as company. I think they should organize events in their seminar room instead.
Оценявани 29 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Titisari от Индонезия
Пътуващ по бизнес
Студио
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Good except for
Love the room, love the food, love the price, well I actually love the entire stay except for 3 things: (1) no hairdryer in the room, when clearly it was mentioned in the web; (2) that i had to pay cash for my room service & massage (thankfully I did bring some extra cash, usually i rely on my Credit Card); and (3) the massage therapist (i booked one at night) was unbelievably rude. She even slammed my room door on her way out. Thankfully the other staffs were very polite & friendly so I gave it 2 stars review instead of 1.
Оценявани 04 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Maya от Индонезия
Двойка
Стандартна двойна стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
Good location
Closed to shopping area
Оценявани 25 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

victhor от Индонезия
Двойка
Студио
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
Unique Hotel Design
unique concept, good food, perfect location
Оценявани 16 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

vic от Индонезия
Самостоятелно пътуващ
Студио
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
good location, good value, excellent breakfast
good location, good value, excellent breakfast
Оценявани 11 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Brent от САЩ
Самостоятелно пътуващ
Студио
Отседнахме 4 вечер/и в юли 2016 г.
Good
Parking is a bit difficult, but the staff is always there to assist. Wifi works well. Room is clean. No hassles. I have stayed once before, and this was another nice stay at Artotel.
Оценявани 10 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Yuni от Индонезия
Семейство с малки деца
Студио
Отседнахме 5 вечер/и в юли 2016 г.
Errr...
Breakfast must be improve, this time i feel tasteless. Maybe the chef fasting because i hv been there a week before hari raya. Then everything is fault With my taste. Luckyly, i met Ms Ruth, she accomodated all my complaint then she gave us some rewards. After i checking out then they celebrate 4th anniversary and gave all guest pillow that takeable. Overall, artotel must keep the cleanlines and nice breakfast taste, i think the plus point is two of them.
Оценявани 10 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Dinani от Индонезия
Семейство с малки деца
Супериорна двойна стая
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
Good location
But bad breakfast
Оценявани 08 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Tantri от Индонезия
Пътуващ по бизнес
Стандартна двойна стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в април 2016 г.
Pelayanan ramah
Stayed there for 1 night, had a very warm welcome from the staffs. Location is good. Easy to get the taxi
Оценявани 04 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Gavin от САЩ
Самостоятелно пътуващ
Студио
Отседнахме 2 вечер/и в юни 2016 г.
Decent hotel
Free wifi. Clean room.
Оценявани 02 юли 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?


1

Изберете своята програма за лоялни клиенти

В горната част на страницата щракнете върху PointsMAX и ще видите много популярни авиолинии и програми за лоялни клиенти, от които да избирате.

2

Изберете стая, която носи точки

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Спечели до 4900 точки

За всяка стая в програмата, ще можете да видите по колко точки ще спечелите при резервацията.

3

Влезте и спечелете точки!

  • Членски номер
  • Няма да отсядам в този хотел. Резервацията я правя за друго лице.

Попълнете членския си номер за избраната от вас програма по време на резервацията. Ще спечелите съответния брой точки след като напуснете хотела. Наистина е толкова лесно!

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: