Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Много добър



от 1670 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,1
  • Удобства 7,5
  • Местоположение 8,3
  • Комфорт/Стандарт на стаята 8,1
  • Услуги 7,9
  • Съотношение цена-качество 7,9
  • Храна/Хранене 7,6
Сортиране по

Siak от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2016 г.
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Оценявани 06 септември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

SELVARAJU от Малайзия
Самостоятелно пътуващ
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Оценявани 05 септември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

kok от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Оценявани 01 септември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

novy от Индонезия
Пътуващ по бизнес
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
big
big hotel and nice swimming pool
Оценявани 01 септември 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Poh от Малайзия
Самостоятелно пътуващ
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Оценявани 22 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Poh от Малайзия
Самостоятелно пътуващ
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в юни 2016 г.
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Оценявани 22 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Charles от Малайзия
Двойка
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Оценявани 18 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Indira от Индонезия
Семейство с малки деца
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в януари 2016 г.
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Оценявани 15 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Fajar от Индонезия
Двойка
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Оценявани 09 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Nurfaizah от Малайзия
Двойка
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в юли 2016 г.
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Оценявани 09 август 2016
Смятате ли, че този отзив е полезен?


1

2

3

1234

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: