Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Много добър



от 1675 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,1
  • Удобства 7,5
  • Местоположение 8,3
  • Комфорт/Стандарт на стаята 8,1
  • Услуги 7,9
  • Съотношение цена-качество 7,9
  • Храна/Хранене 7,6
Сортиране по

Reinhard от Нова Зеландия
Група
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Оценявани 19 септември 2016

Lynne от Малайзия
Двойка
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Оценявани 16 септември 2016

KONG от Малайзия
Двойка
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Оценявани 15 септември 2016

Dato от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Стая Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Оценявани 12 септември 2016

Siak от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 3 вечер/и в септември 2016 г.
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Оценявани 06 септември 2016

SELVARAJU от Малайзия
Самостоятелно пътуващ
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2016 г.
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Оценявани 05 септември 2016

kok от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Оценявани 01 септември 2016

novy от Индонезия
Пътуващ по бизнес
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
big
big hotel and nice swimming pool
Оценявани 01 септември 2016

Poh от Малайзия
Самостоятелно пътуващ
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в август 2016 г.
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Оценявани 22 август 2016

Poh от Малайзия
Самостоятелно пътуващ
Двойна Делукс стая със спалня или 2 единични легла
Отседнахме една вечер в юни 2016 г.
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Оценявани 22 август 2016


1

2

3

1234

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: