Приятен 6,3
Въз основа на 314 отзива

Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Приятен



от 314 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 6,0
  • Удобства 4,5
  • Местоположение 7,3
  • Комфорт/Стандарт на стаята 6,3
  • Работа на персонала 6,1
  • Съотношение цена-качество 6,3
  • Храна/Хранене 5,7
Сортиране по

Benny от Индонезия
Двойка
Делукс (двойна)
Отседнахме една вечер в октомври 2015 г.
Avoid this hotel
We didnt have a great time staying. Our room were smelly and bed sheets were not clean properly
Оценявани 18 април 2016

Jeo от Индонезия
Група
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме 3 вечер/и в март 2016 г.
Rooms is very old and smelly!
Room is smelly, very old, air conditioning is not cool at all, blankets are dirty (i change 3x), carpet is very old and dusty. It shouldn't rate as 4 stars hotel and not even 6.3 rates!
Оценявани 04 април 2016

Shiraz от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме 2 вечер/и в февруари 2016 г.
Very old hotel
Need to upgrade
Оценявани 04 април 2016

Bayuaji от Индонезия
Пътуващ по бизнес
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
Worst Night
The hotel is not clean, old hotel. The staff is good and responsive but in term of facility this is bad I found cockroach in my room, water dripping in toilet, and also no tv channel, telephone ring because it cannot place correctly Also i order large bed they gave me twin bed
Оценявани 31 март 2016

Alain от Индонезия
Група
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
Overrated
Not recommended
Оценявани 31 март 2016

SIEN от Сингапур
Пътуващ по бизнес
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
Rooms differed frm website pixs
Only the facilities are okay... Staff told me they are in process of renovating. No free Wi-Fi at all,not workable,2stars now until renovasi. I stayed 4th flr and bulbs flickering and they said no room change
Оценявани 31 март 2016

Navindra от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме една вечер в март 2016 г.
Regretted, Annoyed, Disgusted
Checked in late night. Way from entrance itself was spooky looking lobby. Requested for single bedded room. Given room 402. Very old looking hotel with no maintenance. Way to the room doorstep could hear room bell keep ringing (may be wiring issue). Throughout the night it happened twice that the room bell kept ringing on its own. When requested for change of room, there were no other single bedded room available. The worker managed to cut off the speaker at the second attempt. Next morning, breakfast was very lousy. With insects crawling on the food served on the buffet. Worse place I have ever stayed in Medan. Will never enter this hotel again.
Оценявани 30 март 2016

jomin от Индонезия
Самостоятелно пътуващ
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме 4 вечер/и в март 2016 г.
Not a 4 star hotel in my opinion
The room is messy , especialy the bath towel is very very disgusting and the smeel is bad .. Even this htl still running renovation but the quality must keep especialy the higenis and cleaning for the Bath towel, sheet cover and all about linen is cleenless and dirty
Оценявани 29 март 2016

Nurjannah от Малайзия
Самостоятелно пътуващ
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме 3 вечер/и в март 2016 г.
Awful!!
The worst hotel in Medan Air con is hot con Flies n insects on dining area Room services lousy Soil pillow n smelly n filthy Not recommened on Agoda list Bad experiience
Оценявани 25 март 2016

ANDI от Индонезия
Семейство с малки деца
Супериорна стая (с 2 единични легла)
Отседнахме една вечер в февруари 2016 г.
Old Hotel
This hotel need renovation...
Оценявани 17 февруари 2016


1

2

3

1234

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: