2015
Отличен 8,4
Въз основа на 13034 отзива

Последни коментари от клиенти

Изберете тип турист
Отличен



от 13035 отзива
  • Състояние/Чистота на хотела 8,9
  • Удобства 8,6
  • Местоположение 8,4
  • Комфорт/Стандарт на стаята 8,7
  • Услуги 8,5
  • Съотношение цена-качество 8,3
  • Храна/Хранене 7,5
Сортиране по
Проверени отзиви

NGUYEN от Виетнам
Двойка
Plaza Гранд
Отседнахме 2 вечер/и в септември 2014 г.
Our stay was ok
Great food
Not good location, room was ok, food was best.
Оценявани 01 януари 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Kang от Сингапур
Семейство с малки деца
Plaza Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2014 г.
Small but comfortable room for a family
Clean, located next to a shopping mall and cozy
Оценявани 01 януари 2015
Смятате ли, че този отзив е полезен?

TURINO от Индонезия
Семейство с малки деца
Семейна Plaza Делукс
Отседнахме 3 вечер/и в декември 2014 г.
nice hotel to stay and valuable for money
big room, close to MTR , link to mall
nice and comfort
Оценявани 31 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?

wong от Сингапур
Семейство с малки деца
Plaza Делукс
Отседнахме 4 вечер/и в декември 2014 г.
the bed I feel there's bed mite...
location,
There's bed mite!!!! Really need to do something about it!!! The rest like lication, staffs n food are fantastic.
Оценявани 31 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Shuk от Австралия
Семейство с големи деца
Семейна Plaza Делукс
Отседнахме 4 вечер/и в декември 2014 г.
Family travelling with teenagers
The family room size is reasonable, sufficient space for suitcases and free shuttle bus to TsimShaTsui
We enjoyed our stay in the hotel, staff are friendly and helpful. We assume we need two taxi for 4 suitcases and the hotel staff managed to fit all 4 suitcases in one taxi for us. Last year, the hotel provided loofah pad in the bathroom and I love them, but there was no loofah pad this year.
Оценявани 31 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?

chin от Малайзия
Пътуващ по бизнес
Plaza Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2014 г.
great location and friendly staff
clean, nice and friendly
Оценявани 31 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?

York от Сингапур
Семейство с големи деца
Семейна Plaza Делукс
Отседнахме 3 вечер/и в декември 2014 г.
Recommended for stay
Cleanliness; Friendly; Efficient
Great!
Оценявани 31 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Seng от Сингапур
Двойка
Семейна Plaza Делукс
Отседнахме 2 вечер/и в декември 2014 г.
OK for a stay
Location, Room & Cleanliness
The location is good, located directly at MTR station. Guest room wise, not bad for the cleanliness. Just feel that there wasn't any services or engagement with the hotel. No greeting too thus, not up to 5 Stars standard.
Оценявани 31 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Faza от Индонезия
Семейство с малки деца
Семейна Plaza Делукс
Отседнахме 4 вечер/и в януари 2013 г.
Best hotel for family
Cleanliness is perfect, the room size was adorable too, and the staff quite cooperating even their english was not so good
I'm very pleasant staying in here. Just an addition it's location was perfect, it's inside the one shopping mall in this city, and it's very close to the MRT Station!
Оценявани 31 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?

Jennifer от Малайзия
Семейство с малки деца
Семейна Plaza Делукс
Отседнахме 3 вечер/и в ноември 2014 г.
The best local 5stars hotel
1) spacious 2) cleanliness 3) walking distance to local foods
Been to hk for 5th times, tis hotel could be the best n nicer hotel so far. We were amazed by the room's spaciousness. 2 large bed is enough for family member of 4. Highly recommended to those who looking for local 5stars hotel in mongkok. Walking distance to Kam Wah cafe for the best breakfast.
Оценявани 30 декември 2014
Смятате ли, че този отзив е полезен?


1

2

3

1234

Настанете се тук и изберете предпочитаната от вас програма: